Trends on demand. Jij kiest, wij printen.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Studio Font Wonen?
Studio Font Wonen is een onderdeel van Studio Font. Voor meer info: www.studiofont.nl. KvK: 62246054

Hoe kan ik contact opnemen met Studio Font?

Heb je vragen aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@studiofont.nl of bel ons 0314 760 509.

Kunnen jullie het bestand ook opmaken?
Wij adviseren, ontwerpen, maken en leveren. Jij kiest en wij gaan voor jou aan de slag. Uiteraard ontvang je eerst een drukproef. Na akkoord van jouw kant starten wij de productie. Je mag natuurlijk ook zelf jouw ontwerp aanleveren.

Kan ik in mijn bestand beelden van internet gebruiken?
Wanneer je beelden van internet gebruikt in de opmaak, moet je er rekening mee houden dat deze er niet even scherp uit zullen zien. De resolutie van print is véél hoger dan de resolutie van beeldschermen. Drukwerk heeft wel zestien keer zoveel beeldpunten nodig om je foto op de dezelfde grootte weer te kunnen geven als op je scherm.

Hoeveel afloop moet mijn ontwerp hebben?
Voor al onze producten geldt 1 cm afloop rondom, echter zijn er een aantal uitzonderingen op deze regel. De uitzonderingen zijn posters en kaarten, dan is de afloop 3 mm rondom. Houd een extra 1 cm als marge aan binnen het afgewerkte formaat. We raden aan om hier geen belangrijke beelden, logo’s en/of teksten te plaatsen. Voor posters geldt een veilige marge van 5 mm.

Last but not least: lever je bestanden zónder snijtekens aan.

Welke kleurinstellingen moet ik gebruiken?
Print wordt opgebouwd uit een samenstelling van Cyaan, Magenta, Gele en Zwarte inkten: CMYK. De weergave van het ontwerp op een beeldscherm verschilt nogal van het resultaat op drukwerk. Het is daarom belangrijk om bij de opmaak van je ontwerp RGB afbeeldingen om te zetten naar CMYK.

Welke extra kosten zijn er als ik bestel bij Studio Font?
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Onze prijs voor het bezorgen zie je bij de bestelling  

Kan je alleen via de website bestellen?
Nee, zeker niet. Je mag ook telefonisch of per mail bestellen als je er even niet uitkom. We helpen je graag!

Krijg ik een orderbevestiging als ik bestel?
Ja, je krijgt altijd een orderbevestiging op het e-mailadres dat je heb ingevoerd. Heb je al een eigen ontwerp? Dan kun je deze uploaden via  onze site of via wetransfer. Vergeet niet jouw ordernummer te vermelden.

Wat is de levertijd?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment hanteren wij een levertijd van 4 à 5 werkdagen. Een aantal producten hebben een kortere levertijd. Vergeten te bestellen? Geen paniek! Voor de meeste spoedaanvragen hebben wij altijd wel een oplossing. Heb je een spoedaanvraag? Bel 0314 760509 of geef dit tijdens het bestellen aan.

Is achteraf betalen mogelijk?
Betalen bij Studio Font werkt heel eenvoudig. Je kunt met iDeal betalen, vooraf overmaken of achteraf via Klarna. Woon je in de buurt? Kom dan gerust afhalen. Je kunt bij ons pinnen.

Kan ik mijn bestelling achteraf nog aanpassen of annuleren?
Ja, maar alleen wanneer je bestelling nog niet is verwerkt. Bel ons voor de zekerheid even als je wilt aanpassen of annuleren. Zodra je bestelling in behandeling is genomen en in productie is gegaan, is dit niet meer mogelijk.

Welke garantie geeft Studio Font op producten?
Je bent zelf verantwoordelijk voor zowel de inhoud als de technische kant van het bestand als jij het bestand zelf aanlevert. Wij controleren altijd het formaat en resolutie en mocht hier iets mis mee zijn, nemen wij natuurlijk contact met jou op. Als jouw product niet goed is geproduceerd of beschadigd tijdens de levering, dan lossen we dit natuurlijk voor je op. Alle artikelen op deze webshop worden per bestelling bedrukt en komen niet in aanmerking voor het retourrecht, tenzij het gaat om schade of een aan te tonen fout in ons productieproces.